Home > Mitt liv > Cykeldator till mannen som present

Cykeldator till mannen som present

garmin edge 810Idag fick mannen en cykeldator av mig i present. Det är ingen riktig dator utan snarare en GPS och träningsenhet avsett för cykling än en faktiskt dator, men det är i alla fall så de heter 🙂

Han har under ett par år lagt väldigt mycket träning på just cykling så jag tror presenten verkligen kommer komma till nytta. Han springer och styrketränar fortfarande lite men det är just cyklingen som är hans centrum. Jag var först inne på att köpa en pulsklocka till honom men den skulle inte ge lika mycket som en cykeldator.

Cykeldatorn jag köpte är en Garmin Edge 810 och inte speciellt billig, men det är han nog värd 😉 Dessutom kanske jag får något riktigt fint när jag fyller år *hihi*

En bonus är att nu kan jag se var han är då den kan uppdatera en hemsida med hjälp av telefonen automatiskt. Kan vara rätt skönt att veta att han rör på sig och att inget har hänt honom för han är ändå borta några timmar ibland.

Cykeldatorn flög i marken…

Måste vika in här och berätta att cykeldatorn varit en fantastisk present som han använt sig av väldigt flitigt i sin träning – tills nu när den åkte i marken.

Jag har alltid uppfattat att de är bättre byggda än en mobiltelefon och det är dem nog med men i förra veckan när han mannen kom hem från en cykelrunda så la han cykeldatorn på taket på bilen som stod ute (tydligen något han gjort flera gånger). Men just då skulle jag snabbt ner till affären så jag stack ut och körde iväg utan att han tänkte på att han lagt den den där. Jag han ju inte komma så långt innan den kasade av taket och ner i marken.

Nu har han själv valt att komplettera med en Garmin 820 istället som är modellen nyare. I stort verkar det vara samma funktioner men ett litet tråkigt missöde kan man tycka.

Uppdaterad 2017-06-07

Comments are closed.

TOP