Home > Mitt liv > Jultröjan står sig ända fram till påsk

Jultröjan står sig ända fram till påsk

Lite så känner jag när jag nu genom vintern och snöiga dagar har burit min jultröja med stolthet.

De fula jultröjorna var rätt roliga för några år sedan när inte så många använde dem då man blev uppmärksammad och folk reagerade. Det är alltid kul att skapa reaktioner om det är med en positiv vibe.

Nu i julas var det väldigt många som använde fula jultröjor i jämförelse med andra år. Kanske har de blivit mer populära och det är något Dagens Nyheter skrev om i julas med.

Exempel på en jultröja som liknar en av de jag har. Min är grå/blå istället för röd/grön.

Hur som helst uppskattade jag bemötandet jag fått tidigare jular när jag varit i princip ensam med dessa tröjor på de tillställningar jag varit på. Nu är de vanligare vilket såklart är lite roligt det med, men det har även fått mig att fortsätta använda dem i mellandagarna, efter nyår och sedan fortsatt så länge ”vintern” hållit i sig.

Mars månad har varit tydlig vinter i år så jag har bara fortsatt använda dem. Jag har fem olika tröjor där vissa är extremt juliga och dessa har använts mindre frekvent nu än i julas men där finns sökta varianter med t.ex. bara en ren på och som egentligen är exakt samma stil i övrigt. Dessa känns mer ”vintriga” så jag har fortsatt med dem och är väldigt nöjd med det (kläder ska användas).

Nu har det dock blivit dags att lägga dem på hyllan. De står sig fram mot påsk men där går gränsen även för mig. Nu ska jag bara hitta en ful tröja med kycklingar på 😉

Comments are closed.

TOP