Home > Mitt liv > Köpa snygg kopparkastrull eller önska sig i julklapp?

Köpa snygg kopparkastrull eller önska sig i julklapp?

Kopparkastruller är så himla trevliga och jag har länge varit på jakt efter en snygg kopparkastrull att hänga på väggen bredvid min snygga stekpanna i koppar. Just nu hänger den där så ensam att jag blir lite ledsen och att bara hänga upp en tråkig kastrull i rostfritt stål känns lagom kul det med.

Så nu är frågan om man ska ”slösa” en önskan på att be om att få en snygg kopparkastrull av sina föräldrar i julklapp. Jag tänker absolut inte be min sambo om det då jag tycker allt som har med köket att göra ska vara för oss båda vilket gör att det blir lite fel om han ska ge mig det i julklapp. I så fall vill jag kontra och ge honom en matberedare liksom eller möjligtvis något annat vi behöver tillsammans. Men det är ju lite tråkigt 🙂

Så jag skulle kunna önska mig det av mina föräldrar eller t.ex önska mig presentkort på Cervera och sedan handla en kopparkastrull där själv. Deras utbud är dock inte det bästa på den fronten så det är inte helt optimalt heller.

Jag får se hur jag gör men det börjar ju dra ihop sig…

Comments are closed.

TOP