Home > Mitt liv > Utbildning i Helsingborg

Utbildning i Helsingborg

Jag ska på en utbildning i Helsingborg över helgen så det blir förhoppningsvis trevligt. Utbildningen är betald men jag måste stå för boendet själv så jag har tittat runt lite på hotell men har ingen lust att betala mycket för det.

Jag ska helt klart satsa på ett centralt hotell då det känns lättast att ta sig från och till utbildningen, men även centralstationen. Jag tittade lite på Best Western Hotel Duxiana och de verkar har billiga priser, men det finns även några andra intressanta hotell i Helsingborg som är möjliga alternativ.

Helsingborg är en förvånansvärt stor stad. När jag hör namnet tänker jag på en ganska liten stad med 50-80 tusen invånare, men de har över 130 000 invånare i kommunen. Kontentan är att jag kanske får något att göra under den tiden som är över 🙂

Comments are closed.

TOP