Home > Mitt liv > Vill ha en liten hörnsoffa med öppet avslut

Vill ha en liten hörnsoffa med öppet avslut

Hörnsoffa ljusgrå med divan

Precis innan jag tog ett uppehåll med bloggandet så hade jag köpt en ny TV-bänk till vardagsrummet. Nu har jag varit på möbeljakt igen och denna gången efter en ny soffa till vardagsrummet. Jag tröttnade på den andra och har länge velat ha en snygg hörnsoffa i tyg med en ljusgrå färg.

Problemet denna gången är att jag inte kan ha någon stor soffa utan behöver hitta en liten hörnsoffa som har det jag vill ha. Det har ju inte varit enkelt direkt om man säger så. Många hörnsoffor är väldigt stora modeller och det är ingenting som fungerar i vårt vardagsrum.

Hörnsoffa med soffbord

I och med divanen kan det bli svårt att hitta bra soffbord

Vi har en perfekt liten hörna att placera en soffa men på en sidan har vi dörren till balkongen och på andra väggen är där en dörr till ett sovrum så en ”liten” hörnsoffa är det som behövs.

Det känns lite som att det antingen finns väldigt stora hörnsoffor eller några andra konstiga varianter. Att hitta en medelstor soffa att placera i hörnet har inte varit det lättaste.

Men modellen som syns här på bilderna är en av de jag spanar på just nu och som känns ganska rätt. Tyvärr har den inte det öppna avslutet som jag önskar utan istället viker soffan av med en liten divan. Jag tror många kanske tycker att soffan är stor men den går faktiskt precis in och med två decimeter över på ena sidan mot dörren till balkongen.

Comments are closed.

TOP