Home > Mitt liv > Gravity i 3D kommer bli en succé

Gravity i 3D kommer bli en succé

Jag har spanat efter någon bra film att se höst och jag har fått upp ögonen på filmen Gravity med Sandra Bullock och George Clooney i huvudrollerna. Jag är inget stort fan av Sandra Bullock men denna duo kanske kan fungera och speciellt när man slipper se henne i en komedi.

Trailern verkar riktigt bra och i skrivande stund har filmen placerat sig på plats #43 av de bästa filmerna som någonsin gjorts enligt IMDB med ett betyg på 8,7 av 10. 3D effekterna ska vara i klass med Avatar och Life of Pi vilket även det verkar lovande. Jag som inte får huvudverk av att använda 3D-glasögon på bio kanske äntligen kan få se en riktigt bra film på bio.

Gravity handlar om två astronauter som efter en olycka i rymden börjar sväva fritt och måste hjälpas åt för överleva. Jag föreställer mig 90 minuter av spänning med en speciell avslutning. Här är en trailer på filmen om du vill se.

Comments are closed.

TOP